Lublin i okolice – zapraszamy!
ZAMÓW PRZEPYSZNE DANIA ŚWIĄTECZNE I POŚWIĘĆ CZAS WYŁĄCZNIE BLISKIM! GWARANTUJEMY NAJWYŻSZĄ JAKOŚĆ POTRAW.
ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY DO 18 GRUDNIA 2023. ODBIÓR DAŃ W DNIU 23 GRUDNIA 2023.
Świąteczne menu cateringowe
Na gorąco
- barszcz czerwony z uszkami 35 PLN/1 l
- zupa grzybowa 55 PLN/1 l
- pierogi z kapustą i grzybami 30 PLN/kg
- pierogi z serem 30 PLN/kg
- pierogi z mięsem wieprzowym 35 PLN/kg
- kapusta wigilijna/grzyby 40 PLN/kg
- filet z karpia (4 porcje) 100 PLN
- kapusta z grochem – 30 PLN/kg
- ćwikła z chrzanem 15 PLN/0,3kg
- racuchy 3 PLN/szt
Na zimno
- śledź po staropolsku/jabłko/cebula 30 zł/0,5 kg (półmisek)
- śledź po meksykańsku 30 zł/0,5 kg (półmisek)
- ryba po grecku 50 zł/0,5 kg (półmisek)
- tradycyjna sałatka jarzynowa 30 zł/0,5 kg (półmisek)
- sałatka śledziowa 39 zł/0,5 kg (półmisek)
- dzwonko z karpia – 13 zł/100 gram
- pstrąg pieczony (około 300 gr) – 30 zł
- karp w galarecie (dzwonki 3 porcje na półmisek) – 45 zł
Na słodko
- sernik – 35 zł/0,5 kg
- szarlotka – 25 zł/0,5kg
- strucla makowa – 20 zł/0,5 kg
Pieczyste
- karczek pieczony -100 zł/kg
- schab pieczony – 100 zł/kg
- pasztet wieprzowy domowy – 90 zł/kg
- pieczona pierś z indyka – 110 zł/kg
W słoiku
- powidła śliwkowe – 30 zł/0,3l
- ogórki kiszone – 15 zł/0,9l
- dżem z czarnej/czerwonej porzeczki – 15 zł
- śliwki w occie – 25 zł/0,9l
- dżem porzeczkowy – 30 zł/0,3l